Aangepaste openingstijden en lesrooster

Aangepaste Openingstijden en lesrooster

Het zal niemand ontgaan zijn dat de overheid nieuwe maatregelen opgelegd heeft i.v.m. de bestrijding van het Coronavirus. Als gevolg hiervan worden ook wij verplicht om onze deuren vanaf aanstaande maandag 29 november iedere middag om 17.00 uur te sluiten. Vooralsnog geldt deze verplichting tot en met 18 december.

Om jullie zoveel mogelijk sportactiviteiten aan te blijven bieden hebben wij onze openingstijden in de ochtenden en de weekenden aangepast. Ook zullen er in de middag diverse lessen aangeboden worden. Dus let op: Je kunt eventueel al voordat je naar je werk of school gaat vanaf 6.00 uur komen sporten!!

En wanneer je thuis werkt zou je eens kunnen kijken of je s’ middags een lesje kunt volgen. Wanneer je echt overdag niet kunt, kun je onze online lessen volgen. Hou hiervoor onze website en Socials in de gaten.

Hieronder onze openingstijden en lesrooster vanaf aanstaande maandag: 

En let op: Verder wordt vanaf nu het mondkapje weer verplicht gesteld, ondanks dat je nog altijd je QR code moet laten scannen. Het mondkapje hoeft alleen gedragen te worden bij binnenkomst en in de gang, dus niet tijdens het sporten.

Laten we hopen dat de besmettingscijfers snel dalen zodat we jullie ook weer in de avond mogen ontvangen!