Een mooi, gezond en sportief 2023!

Beste sporter,
 
Om te beginnen willen wij jullie heel graag nog een mooi, gezond en vooral heel sportief 2023 toewensen!! Een beetje laat, maar daarom niet minder gemeend.
 
Body Style biedt 5 februari alweer 27 jaar een ruim aanbod aan fitness en groepslessen onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Dit willen wij graag zo houden om je in de toekomst eveneens op een hoog niveau te kunnen bedienen.

Na opnieuw een zeer bewogen jaar nemen ook aan onze kant de kosten echter toe en hebben wij moeten besluiten om een gedeelte van deze kosten door te belasten naar onze leden.
We begrijpen dat dit een vervelende boodschap is, maar wel met als doel om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven waarborgen.

Per 1 februari 2023 zullen de tarieven van onze basisabonnementen verhoogd worden met € 2,-. De tarieven van de aanvulling voor de groepslessen en sauna blijven ongewijzigd.

De aangekondigde verhoging is overeenkomstig met de Algemene Voorwaarden en zal automatisch ingaan per genoemde datum.
 
Bring a friend
Samen sporten is toch leuker?
Breng nu je vriend of familielid mee. Als iemand via jou een jaarlidmaatschap afsluit voor 1 maart 2023 hebben we iets speciaals voor je. Een sporttas of een maand gratis sporten. Je mag ook nog eens kiezen. Hoe tof is dat!
 
 
Core Class
 
Al jaren lang last van (terugkerende) rugklachten?

Dan is de Core Class iets voor jou! 12 dinsdagen één uur lang oefeningen speciaal voor de onderrug onder begeleiding van Metten Maas, de huis fysiotherapeut van Body Style.
In groepsverband weer grip krijgen op je klachten zodat je rug weer klaar is voor nieuwe prestaties of het hervatten van oude.

De les start om 18:30 uur in de Body en Mind zaal bij Body Style. De les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen, dus meld je nu aan via de mail; info@mettsperformancefysio.nl

Kosten voor 12 weken op fysiotherapeutische basis: 1 intake + 5 behandelingen, op niet-fysiotherapeutische basis € 199,90. 
 
Met sportieve groet,

Team Body Style