Gratis Thuis Challenge Body Support en Online lesrooster vanaf 27 december

Beste sporters,

Wij hopen dat jullie, ondanks alle maatregelen, prettige kerstdagen hebben gevierd. In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat wij aan het onderzoeken waren welke alternatieve vormen van sport en het werken aan je gezondheid wij jullie kunnen bieden. De maatregelen zijn erg streng dus zijn we vrij beperkt, maar we zetten volop in op online trainingen en bieden jullie ons Body Support voedingsprogramma aan.
 
Aangezien de motie “Sport is essentieel” door de Tweede Kamer aangenomen is, hopen en verwachten wij snel onze deuren weer te mogen openen en zal dit de laatste lockdown voor sportscholen zijn.
 
Lockdown aanbieding Body Support!

6 weken voedingsbegeleiding ter waarde van 150 euro nu voor leden GRATIS.
 
Wil jij 2022 zo gezond mogelijk starten?

Body Support is de oplossing om die kilo’s snel weer kwijt te raken voor de zomer!
Het voedingsprogramma van Body Support is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. Body Support is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangers, maar leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je het hele leven lang vol kunt houden doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.
Het Body Support voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies  tot 1 kilo per week.

Inbegrepen zijn wekelijks:
  • Coaching gesprek met uw voedingscoach
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Boodschappenlijst
  • Meting en weging
  • Gebruik van Body Support app met uw voedingsplan en boodschappenlijst
  • Extra workouts voor thuis
Stel het niet langer uit, start nu en maak een afspraak met Patricia Dekkers voor meer uitleg via tel 06-16209286.
* Actie loopt tot 31 Januari 2022.
* Om deel te nemen aan de actie moet het lidmaatschap geactiveerd zijn. 

Online trainingen

Ook deze week verzorgen onze instructeurs voor jullie live online lessen. Zie hieronder het rooster:
  27-dec 28-dec 29-dec 30-dec 31-dec
Tijd Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
09.00 BBB BBB Body Balance Fullbody Body Pump
19.00 Body Pump Fullbody Ultimate Body Combat  
 
De trainingen zijn terug te vinden in onze app. Klik op het kopje ‘trainingsschema’s’. Vervolgens klik je op het kopje ‘Home workout filmpjes’. Klik vervolgens op de link naar een les om de filmpjes te bekijken.
Download hier onze app:
https://bodystyle-uden.nl/nieuws/app-downloaden

Abonnementen
Nadat wij vorig jaar de abonnementen bevroren hadden, hebben wij heel veel hartverwarmende reacties van jullie ontvangen dat jullie het daar niet mee eens waren. Veel sporters gaven aan blij te zijn met de geboden alternatieven. Ook gaven veel sporters aan dat zij het belangrijk vonden dat Body Style blijft voortbestaan en dat zij daar graag contributie voor betaalden. Om deze reden hebben wij besloten vooralsnog de contributie te laten doorlopen. Uit het oogpunt van klantvriendelijkheid willen wij wel de mogelijkheid tot bevriezen aanbieden. Iedereen wordt hard geraakt door de coronacrisis. Als je het abonnementsgeld niet kan missen dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.
Bevriezen houdt in dat jullie het abonnement per direct kunnen pauzeren en dat wij tot nader order niet incasseren. De einddatum van het  abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Sporters die van deze mogelijkheid gebruik willen maken kunnen een mail sturen naar: receptie-bodystyle-uden@outlook.com. We hopen wel dat jullie realiseren wat de gevolgen hiervan zijn en daarom terughoudend en redelijk omgaan met het gebruik van deze mogelijkheid.

Koop lokaal
Verder zouden wij jullie willen vragen: ondersteun de lokale detailhandel, horeca en dienstverleners. Wees loyaal en koop lokaal. Het zou toch eeuwig zonde zijn als we door de Coronacrisis alleen nog de grote ketens en webshop giganten overhouden?
Wij danken jullie voor jullie begrip en loyaliteit. Wij wensen jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en laten we hopen dat 2022 nu eindelijk een beter jaar wordt voor iedereen!!

Met vriendelijke groet,
Team Body Style