Nieuwsbrief 11 december 2020

Beste sporters,
Het afgelopen jaar is met recht een bewogen jaar te noemen. Ondanks alle beperkingen hebben velen van jullie prachtige doelen gerealiseerd. We zijn met zijn allen heel wat kilo’s lichter en onze gezamenlijke fitheid is flink gestegen. In tijden als deze een topprestatie! Dank voor jullie loyaliteit!

Na jaren zonder enige prijsverhoging - in januari 2018 was er zelfs een forse prijsverlaging - zijn wij nu genoodzaakt onze tarieven te verhogen. Deze prijsverhoging is nodig om extra onkosten, die wij in de huidige Corona tijd maken te dekken. Het betreft een verhoging van € 3,- per maand op het basisabonnement. Voor het gezins- en jongeren abonnement blijven de huidige tarieven gelden, deze zijn dus uitgezonderd van de prijsverhoging.

We realiseren ons dat contributieverhogingen niet prettig zijn. Echter, willen we onze leden een aantrekkelijk programma blijven bieden en hebben daarom geen andere keuze. We hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Om een zo prettig mogelijke sportbeleving te kunnen bieden zijn wij recent tot de aanschaf van een aantal crosstrainers overgegaan. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in een micro-schrobreiniger, deze reinigt de vloeren en gladde oppervlakten optimaal!

Door de huidige coronamaatregelen kan onze jaarlijkse kerstborrel dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom hebben wij een leuke actie voor jullie bedacht. Jullie kunnen een kerstborrel en verwenpakket voor thuis kunt winnen!
Wat houdt de actie in?
Iedere keer dat je ons bezoekt tussen nu en 2 januari vergroot je je kans op een goed gevulde sporttas t.w.v. € 100,- Bij ieder bezoek kun je een bonnetje met je pasnummer inleveren en daaruit zal begin januari de winnaar getrokken worden.

Namens ons gehele team wensen wij jullie bijzonder fijne kerstdagen toe en alvast een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Met vriendelijke groet,
Team Body Style
 
Nog even ter herinnering: Vanaf 1 december j.l. zijn wij op zaterdag en zondag geopend van 08.30-15:00 uur, zodat we de drukte beter kunnen spreiden.