Nieuwsbrief 11 mei 2020

Beste sporters,
 
Zoals jullie weten is het nieuws van vorige week woensdag bij ons ingeslagen als een bom. Body Style was klaar om op 1 juni te heropenen.  Tijd om deze informatie te laten bezinken hadden we niet. We moesten zo snel mogelijk onze vervolgstappen op een rijtje zetten. Door middel van dit bericht willen wij jullie informeren over:
 
- het bevriezen van alle abonnementen;
- onze buitensportaccomodatie.
 
Het bevriezen van alle abonnementen
 
Op basis van de huidige situatie verwachten we dat Body Style waarschijnlijk tot 1 september voor het publiek gesloten blijft. Met het oog op deze mogelijke startdatum willen wij niet langer van jullie vragen om het abonnementsgeld door te blijven betalen. Daarom hebben wij besloten om alle abonnementen te bevriezen. Dit houdt in dat ieders abonnement tot nader order gepauzeerd word. Zolang de abonnementen gepauzeerd zijn zullen wij niet incasseren. Op deze manier willen wij jullie tegemoetkomen.
 
Wij willen iedereen die heeft doorbetaald bedanken voor de steun en het vertrouwen in Body Style!
 
Onze buitensportaccomodatie
 
Zoals jullie vorige week tijdens de persconferentie hebben gehoord is het wel mogelijk om sportactiviteiten te organiseren in de buitenlucht. Lambert heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft meteen contact opgenomen met Jeroen Steringa van D.S.U. Deurmanchet Service Uden benaderd. Zijn oog was gevallen op het deels overdekt buitenterrein van onze buren (Neutronenlaan 1). Uiterst geschikt voor het verwezenlijken van  een buitensport accommodatie. Jeroen reageerde meteen enthousiast. Als ondernemers help je elkaar. Zeker in deze tijd! Met behulp van D.S.U. zijn wij voornemens vanaf volgende week maandag in aangepaste vorm de sportactiviteiten naar buiten te verplaatsen. Via onze app, social media en website houden wij jullie van verdere ontwikkelingen op de hoogte.
 
Bedankt voor jullie geduld en begrip. Wij kunnen niet wachten om jullie weer te zien!
 
Team Body Style