Nieuwsbrief 15 december 2020

Corona update: nationale lockdown tot 19 januari.
 
Beste sporters,
 
Het land is sinds vandaag vijf weken op slot. De sportscholen dus ook. We zullen deze periode opnieuw zorgen voor online trainingen om jullie thuis in beweging te houden.
 
Ondanks dit uitdagende jaar zijn we trots op onze sportschool en onze trouwe sportieve leden. Ook nu zullen we weer snel moeten schakelen en weer aanpassen aan de nieuwe situatie. We zijn jullie enorm dankbaar voor de loyaliteit van het afgelopen jaar. We hopen dat we op jullie loyaliteit kunnen blijven rekenen, want we hebben jullie hard nodig. Net als zoveel andere bedrijven in Nederland zullen we alle zeilen bij moeten zetten om overeind te blijven in deze mondiale storm. We blijven positief en zijn ervan overtuigd dat we samen sterker uit deze periode komen.
 
Kerst staat voor de deur. Dit zijn altijd bijzondere dagen in de sportschool. Dagen waarop je het samenhorigheidsgevoel waarop we zo trots zijn in de sportschool ervaart. Deze dagen missen we nu. Daarom hopen wij digitaal toch nog een gevoel van samen te creëren. We hopen zo samen toch in beweging te blijven. Voor nu blijven we met het team onderzoeken wat mogelijkheden zijn binnen de huidige maatregelen.
 
We danken jullie voor jullie begrip en loyaliteit.
 
Samen zijn wij Body Style. Samen komen wij door deze periode heen. Blijf gezond en blijf in beweging!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Body Style