Nieuwsbrief 17 oktober 2020

Beste sporters,
 
Wij vinden veiligheid en hygiëne bij Body Style erg belangrijk. In deze tijd nog meer dan ooit!
Om jou en de andere leden een veilige sportomgeving te kunnen bieden hebben we een aantal maatregelen getroffen.
We moeten het samen doen, dus we verwachten ook wat van jou!
 
Kijk en lees je even verder zodat je goed voorbereid naar Body Style komt?
Veel sportplezier!
 
Maatregelen veilige sportomgeving
Wij vinden veiligheid en hygiëne binnen Body Style erg belangrijk. Om jullie een veilige sportomgeving te kunnen bieden, maken onze medewerkers extra schoon. Wij poetsen, poetsen, poetsen! Jij ook? Was je handen zo vaak mogelijk en reinig de fitnessmaterialen voor en na gebruik!
 
Persoonlijk schoonmaaksetje
Vanaf heden krijgt elke sporter bij binnenkomst een persoonlijk schoonmaaksetje om de fitnessmaterialen mee te reinigen. Gelieve het schoonmaakmiddel op het schoonmaakdoekje spuiten en niet rechtstreeks op de toestellen i.v.m. slijtage van de toestellen. Lever het setje na afloop van de training weer in! 
Voor de groepslessen die buiten gegeven worden geldt dat wij hier nog wel werken met papier. De schoonmaakflacon en het papier worden voor aanvang van de les uit de kar gehaald, om de fitnessmaterialen mee te reinigen. Lever de schoonmaakflacon en het papier na afloop van de les weer in!
 
Reserveringssysteem voor groepslessen
We kunnen groepslessen blijven geven. Hiervoor blijft gelden dat jullie de lessen reserveren via ons reserveringssysteem. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om met groepslessen mee te doen. Daarom willen wij jullie vragen om niet meer dan 1 les per dag te reserveren.
 
Douchen en omkleden niet mogelijk
Binnen de nieuwe maatregelen mag geen gebruik worden gemaakt van de douches. Ook kan niet worden omgekleed. Wel mag gebruik worden gemaakt van de kastjes.
 
Horeca gesloten
Zoals jullie weten is het binnen de nieuwe maatregelen niet meer mogelijk om een drankje aan de bar te nuttigen. Wel kun je nog steeds sportdrankjes kopen.
 
Mondkapje 
Het dragen van een mondkapje is vooralsnog niet verplicht. Voel jij je prettig met een mondkapje, handschoenen of eigen materialen (geen papier of eigen schoonmaakmiddel)? Voel je vrij en neem ze mee.
 
Ten slotte willen wij jullie op het hart drukken om:
  • Thuis te blijven wanneer jullie klachten hebben die duiden op corona;
  • Een handdoek mee te nemen;
  • Denk aan die 1,5 meter afstand. We hielden nog nooit zo veel van onze personal space als nu;
  • Body Style direct te verlaten na het sporten.
De nieuwe maatregelen van de overheid zijn aangekondigd voor vier weken. We hopen nogmaals dat we met elkaar snel de besmettingscijfers omlaag kunnen brengen. We slaan ons er samen doorheen. We danken jullie voor je geduld en begrip.