Nieuwsbrief 23 januari 2021

Beste sporters,

In deze mail informeren wij jullie over het buiten rooster van volgende week. Wij verzorgen op een veilige en verantwoorde manier de volgende trainingen:
- Individuele trainingen op ons buitenterrein;
- Full-body trainingen voor junioren 12-17 jaar;
- Samenwerking met UDANCE kidsdance voor kinderen 3-6 jaar en Hiphop dansles vanaf 6 jaar;
- Compound trainingen;
- Online trainingen.

Compound trainingen

Nieuw deze week zijn de compound trainingen. Voor de krachtsportliefhebbers hebben onze instructeurs gezocht naar een oplossing, zodat jullie toch op een veilige en verantwoorde manier met gewichten aan de slag kunnen. Voor deze individuele training is het vereist dat jullie de belangrijkste basisoefeningen (compound oefeningen) beheersen. In deze individuele trainingen, train je alle spiergroepen, hierbij werk je met zwaardere halters en gewichten. De totale training duurt 45 minuten. (Als je de compound oefeningen niet beheerst is het verstandiger om aan een individuele training deel te nemen. Hier werk je met een lichtere halter en halterschijven. Ook kun je tijdens deze training gebruik maken van een roeier of crosstrainer).

Hoe kunnen jullie reserveren?

Junioren vullen bij lidnummer het lidnummer in van degene die bij Body Style (dus: broer of zus, vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw, neef of nicht) sport.

Online trainingen
Hebben jullie al gebruik gemaakt van onze online trainingen? De trainingen zijn terug te vinden in onze app. Klik op het kopje ‘trainingsschema’s’. Vervolgens klik je op het kopje ‘Home workout filmpjes’. Klik vervolgens op de link van het Body Style vimeo account om de filmpjes te bekijken.

Download hier onze app:

https://bodystyle-uden.nl/nieuws/app-downloaden

We hopen jullie ook deze week weer te zien!
Met vriendelijke groet,

Team Body Style