Nieuwsbrief 24 juni 2020

Beste Sporters,

Wat gaat de tijd snel! Inmiddels zijn we alweer zes weken fanatiek buiten aan het sporten. Zoals jullie weten mag vanaf 1 juli ook weer binnen worden gesport. Inmiddels heeft de branche vereniging NL Actief een definitief Protocol Verantwoord Sporten Fitness opgesteld. Jullie kunnen het protocol inzien via de onderstaande link:
https://www.nlactief.nl/actueel/definitief-protocol-verantwoord-sporten-fitness/

De overheid is terughoudend geweest met de heropening van fitnesscentra, omdat de rol van ventilatie- en airconditioningsystemen in de verspreiding van het SARS-CoV-2 nog niet is opgehelderd. Uit recent onderzoek is echter wel gebleken dat goede ventilatie verspreiding van virussen, stof en bacteriën sterk vermindert. De overheid spoort daarom alle fitnesscentra aan, om zoveel mogelijk mechanisch te ventileren met verse buitenlucht en waar dat nodig is ook nog periodiek natuurlijk te ventileren door het zoveel mogelijk open zetten van ramen en deuren.

Bij de oprichting van Body Style is hier al rekening mee gehouden. Andere fitnesscentra zijn vaak gevestigd op locaties die zijn ingericht als meubelwinkel of garage, waardoor geen raam of deur open gezet kan worden. Body Style zit daarentegen op een locatie die is gebouwd als sportschool. Dit betekend dat elke ruimte in het gebouw is voorzien van goede ventilatie. Zelfs de toiletruimten en douches worden optimaal geventileerd.
We hebben gekozen voor een systeem uit Breezair Icon serie. Dit systeem zorgt in alle ruimtes voor een constante stroom van verse, natuurlijk gekoelde lucht, zonder gebruik te maken van milieu onvriendelijke koelmiddelen. Mochten jullie meer willen weten over het systeem dan kunnen jullie de onderstaande link raadplegen:
http://www.breezair.nl/
 
Aan het einde van deze week informeren wij jullie over het sporten vanaf 1 juli.
‚Äč
Met vriendelijke groet,
Team Body Style