Nieuwsbrief 26 november 2020

Beste sporters,

Middels deze nieuwsbrief willen wij jullie informeren over:
– controle vanuit de gemeente Uden;
– mondkapjesplicht vanaf 1 december.
 
Controle vanuit de gemeente Uden
We hebben afgelopen weekend controle gehad vanuit de gemeente Uden.
Bij binnenkomst werden de gegevens van de Corona verantwoordelijke opgeschreven. Deze is verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen. Ze vonden het gebruik van de flesjes met ontsmettingsmiddel en schoonmaakdoekjes een goed idee.
Vervolgens zijn de twee ambtenaren naar boven gelopen en hebben zij gecontroleerd of er gebruik wordt gemaakt van de douches. Het idee dat de deuren uit de kleedruimtes zijn gehaald, de doucheruimtes zijn afgeplakt  en er een bord met verboden te douchen is, was prima. Evenals dat de sauna op slot is.
Boven hebben ze de spinningzaal gecontroleerd en vonden ze het goed dat de spinning fietsen om en om staan met de Megawalkers om afstand te behouden. Ook de fitnesszaal is goed ingedeeld. Het klimaatsysteem in de sportschool vonden zij helemaal top, zeker omdat alle ruimtes een eigen klimaatsysteem hebben. We kregen complimenten over de sportschool.                                           
Wij vonden het heel fijn om vanuit de gemeente de bevestiging te krijgen van onze overtuiging dat er bij Body Style goed en veilig gesport kan worden!

Mondkapjesplicht vanaf 1  december
Zoals jullie waarschijnlijk hebben meegekregen gaat de mondkapjesplicht in op 1 december a.s. Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Tijdens het sporten hoeven instructeurs en sporters geen mondkapje te dragen. En ook niet bij het wisselen van apparaat in de fitnessruimte. Bij binnenkomst, vertrek en tijdens het lopen naar bijvoorbeeld de groepsleszaal wel.

Verder nogmaals het advies, als je de mogelijkheid hebt in de daluren (tussen 11:00-17:00) te komen sporten.
Vanaf 1 december zijn wij in de weekenden geopend van 08.30-15:00 uur, zodat we de drukte beter kunnen spreiden.

Tenslotte nog een tip: houd jezelf warm in de sportzalen.Met koudere dagen in aantocht en het verplichte ventileren kan het best fris worden in de zalen.
1. Een te volle maag die hard aan het werk is trekt warmte uit je ledematen.
2. Draag een trainingsjack totdat je opgewarmd bent.

Sportieve groet,
Team Body Style