Nieuwsbrief 28 oktober 2020

Beste Sporters,

Gezien de constante stijging in Covid-19 besmettingen gaan er links en rechts alweer geruchten dat alles weer dicht gaat als het niet een stabiele of dalende lijn laat zien op korte termijn. Uiteraard willen wij als Body Style Uden er alles aan doen om iedereen veilig te kunnen laten sporten.

Nu zijn er door de overheid regels opgesteld waar we ons ten alle tijden aan willen houden en gezien de strenge controles die er op het moment gaande zijn willen we samen met jullie ervoor zorgen dat deze ook echt nageleefd worden!

Hieronder nog een keer de regels waar iedereen zich aan dient te houden:
- Blijf thuis wanneer je klachten hebt die duiden op corona;
- Kleed je thuis al om;
- Denk aan die 1,5 meter afstand;
- Gebruik een handdoek tijdens het sporten;
- Gebruik het persoonlijk schoonmaaksetje om de fitnessmaterialen mee te reinigen. Lever het setje na afloop van de training weer in;
- Het deelnemen aan groepslessen gaat op reservering. Sta je niet op de lijst kun je niet deelnemen aan de groepsles;
- Iedereen moet de kans krijgen om aan de groepslessen deel te nemen. Reserveer daarom niet meer dan 1 groepsles per dag;
- Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de groepsles naar Body Style (Dit betekent voor de spinning dat het niet mogelijk is om alvast ‘warm’ te fietsen)
- Betreedt de groepslesruimte pas wanneer iedereen van de voorgaande les de ruimte verlaten heeft.
- Verlaat Body Style direct na het sporten;
- Volg te allen tijde de instructies van onze instructeurs op!

Schoon en hygiënisch
Hygiëne door reiniging zorgt ervoor dat je veilig kunt sporten! We weten precies wat ons te doen staat en beschikken over hoogwaardige materialen:
Voor onze vloeren hebben we een micro-schrobmachine, de CS5 van Tennant in Uden. Deze elimineert veel uitdagingen van traditioneel reinigen met dweil en emmer. In plaats van vuil water rond te slepen, leveren de afzonderlijke tanks van de CS5 Micro vers water om te schrobben.
Waar traditioneel reinigen met een dweil en een emmer vaak een gladde en gevaarlijke vloer achterlaat, laat de micro-schrobmachine een veiligere en drogere vloer achter door stil en effectief gebruikt water terug op te zuigen.

Op deze manier hopen we dat we de aankomende tijd veilig kunnen blijven sporten!

Team Body Style