Nieuwsbrief 30 maart 2021

Deze week: Outdoor sportmogelijkheden uitgebreid, GRATIS Voedingscoaching, nieuwe online workouts & aankondiging BRING-A-FRIEND voucher.


Kim heeft weer hard gewerkt om alle trainingen in het reserveringssysteem in te voeren. Wij vinden het belangrijk dat alle sporters de kans krijgen om aan de groepstrainingen deel te nemen. Voor de groepstrainingen geldt dus een maximum van 2 reserveringen per week. Voor de individuele en compound trainingen kunnen jullie onbeperkt inschrijven. Vanaf woensdag worden deze trainingen doordeweeks van 9:00-21:00 uur aangeboden. (Een aantal individuele trainingen is onder voorbehoud van droog weer). Kortom: de outdoor sportmogelijkheden zijn deze week weer flink uitgebreid. Kom van de bank af en kom lekker sporten in het zonnetje!

Ook hebben onze instructeurs weer een aantal online workouts voor jullie opgenomen. Deze staan op vimeo. Binnenkort zijn de online workouts direct terug te vinden in de Body Style app.


De zomer komt eraan!

Om onze sporters weer back in shape te krijgen, is de Body Support actie met twee weken verlengd. Ben jij lid van Body Style en heb jij interesse in GRATIS coaching op het gebied van voeding? Neem dan voor 15 april contact op met onze voedingscoach Patricia.
Telefoonnummer: 0616209286
 

BRING-A-FRIEND VOUCHER
SAMEN SPORTEN IS VEEL LEUKER!

Houd de aankomende tijd je mailbox goed in de gaten.  Wij willen jullie graag bedanken voor jullie steun en lieve berichtjes tijdens deze vervelende periode. Daarom ontvangen doorbetalende leden binnenkort een bring a friend voucher. Vrienden van onze leden mogen 2 weken lang gratis mee sporten.

* 1 voucher per doorbetalend lid.
* De voucher kan worden opgehaald bij de balie.
* De voucher is 2 weken geldig vanaf het moment van uitgifte.

We hopen jullie snel weer te zien!

Team Body Style