Nieuwsbrief 30 september 2020

Corona maatregelen
Een belangrijk moment maandagavond: de persconferentie (28 september).
Het kabinet geeft nadrukkelijk aan dat sportgelegenheden een uitzondering vormen op het genoemde maximaal aantal personen op binnen locaties.
Een compliment voor de fitnessbranche én een belangrijke erkenning voor de rol die sport speelt in de strijd tegen het virus.
Fitnesscentra mogen dezelfde aantallen leden blijven bedienen als voor de nieuwe maatregelen.
Verder blijven natuurlijk de eerdere maatregelen van toepassing: reserveren groepslessen, 1 les per keer, dit is sociaal naar anderen. Schoonmaken van de materialen  en houd  1,5 meter afstand etc.
Om piekdrukte bij Body Style te vermijden zullen we, indien het weer het toelaat, de maand oktober  doorgaan met de lessen buiten. 
We willen benadrukken dat het ontzettend belangrijk is om er samen voor te zorgen dat deze maatregelen gerespecteerd worden en dat we rekening met elkaar moeten blijven houden.
We danken je voor je geduld en begrip!
 
Klimaatbehandeling           
Alle ruimtes van onze sportschool worden zeer goed geventileerd. De Breezair Icon Serie zorgt in alle ruimtes voor een constante stroom van verse, natuurlijk gekoelde lucht. Elke ruimte heeft zijn eigen unit, zelfs de barruimte, wc’s en kleedkamers.
De “gebruikte” lucht wordt continu afgezogen en vervangen door frisse lucht van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat er binnen Body Style volkomen veilig gesport kan worden. Als je wilt zien hoe dit systeem werkt kun je een kijkje nemen op www.breezair.nl


In Memoriam
Met veel verdriet willen wij jullie op de hoogte brengen van het overlijden van Johanna Welerubun. Ze is na een kort ziekbed op 56 jarige leeftijd overleden op zaterdag 26 september j.l. 
Johanna heeft bijna 10 jaar, samen met Tonnie, ervoor gezorgd dat jullie allemaal in een schone omgeving konden sporten bij Body Style. Zij was elke morgen om 6.00 uur aanwezig om met veel plezier en enthousiasme haar werkzaamheden te verrichten.
Wij verliezen met Johanna een hele lieve en betrokken collega en zullen haar erg missen. We wensen haar familie veel sterkte toe!

Tenslotte
Tenslotte willen wij Jeroen Steringa van DSU nogmaals bedanken omdat hij in oktober zijn terrein opnieuw beschikbaar stelt voor de sporters.
Tevens willen wij  ook Herbert van der Heijden van Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling uit Schaijk willen wij van harte bedanken voor het plaatsen van een scherm bij het buitensportterrein zodat jullie wat beter beschermt zijn tegen evt. wind en regen. Dus beide heren, onze hartelijke dank!