Nieuwsbrief 4 september 2020

HOE VERLIES JE BLIJVEND GEWICHT? PATRICIA VERTELT

Binnen Body Style is er de mogelijkheid om begeleiding te krijgen met voeding. Hierbij wordt gewerkt met het programma van Body Support. Wekelijks is er een weeg/meetmoment waarbij je begeleidt word door onze voedingsconsulent Patricia. Samen met Patricia stel je jouw doelen en wordt er gekeken wat hiervoor nodig is.
Naast dat Patricia alles weet over voeding, is zij zelf een ervaringsdeskundige in het werken met Body Support. Door middel van Body Support en de begeleiding van Lambert in de fitness is Patricia in 2,5 jaar 38 kg afgevallen. Lees hieronder haar verhaal.
 
PATRICIA
In april 2017 wilde ik aan mijn herstel werken na twee knieoperaties. Ook wilde ik het sporten weer gaan oppakken en mijn voeding aanpassen. Ik wilde namelijk graag wat kilo’s kwijtraken. Omdat ik een jaar lang op krukken liep en daardoor minder kon bewegen, was ik langzaamaan flink wat kilo’s aangekomen.  
Met goede voornemens ben ik bij Body Style binnengestapt en heb ik mijn verhaal uitgelegd. Vanaf het eerste moment ben ik erg fijn begeleid. Ik kreeg een fitnessschema op maat en ik ben meteen gestart met Body Support. Allereerst werd uitvoerig besproken welk doel ik wilde behalen. Vervolgens kreeg ik een voedingsschema dat op mijn wensen werd afgestemd. Elke week werd besproken hoe de week is verlopen en of ik nog vragen had. En natuurlijk was er ook een weegmoment.

Het eetpatroon was makkelijk vol te houden, doordat de voeding die op je lijst staat gewoon te vinden is in elke koelkast. Het gaat vanzelf in je ‘systeem’ zitten. In combinatie met sporten en de begeleiding heb ik mooie resultaten behaald.
In 2,5 jaar tijd ben ik 38 kg afgevallen. Natuurlijk ben ik enorm blij met dit resultaat. Dit voedingspatroon en het sporten zijn nu onderdeel geworden van mijn leven. En ik ben zelf de opleiding gaan volgen tot voedingsconsulent en fitnesstrainer. Inmiddels begeleid ik mensen al meer dan een jaar met het veranderen van hun leefstijl. Hierbij heb ik al veel mensen kunnen helpen om hun doelen te behalen.

Zou je ook samen met mij willen werken aan jouw doelen? Neem dan gerust contact met mij op!

 SLIMMER BEZIG MET BODY SUPPORT
Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.
Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes en maaltijdrepen. Iedere week krijg je een eetschema. Dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.
VOOR WIE IS BODY SUPPORT?
Voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. Als je wilt afvallen dan is Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk gemakkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord wat aan te komen? Met op maat gemaakte eetschema’s is ook dit haalbaar. Of wil je meer spiermassa opbouwen? Ook hier kan Body Support jouw mee helpen.
Body Support heeft meerdere programma’s namelijk:
  • Afvallen
  • In balans
  • In vorm
  • Muscle Up

WAT IS ER ZO ANDERS AAN BODY SUPPORT?
Body Support is geen dieet. Het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen, daarvoor heb je ook jouw persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.
Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met Patricia een duidelijk doel en werk daar naar toe. Afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Ga opzoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet maar vind een nieuwe ‘lifestyle’. Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.
 
SUCCESVERHALEN
Er zijn al veel mensen die door middel van Body Support hun doelen hebben bereikt. Een van deze mensen is Jo, hij viel in 10 weken 9 kg af met behulp van Patricia. Hieronder het verhaal van Jo.

Het Coronavirus heeft iedereen op een verschillende manier geraakt. Voor mij was het een tijd, waarin het sporten wegviel en ik zocht naar een structuur en bezigheid die een alternatief moesten vormen.
Zo kwam van het een het ander: minder bewegen, meer thuis zijn, nieuwe recepten uit gaan proberen en lekkere baksels maken. Het warme weer met als gevolg veel frisse drankjes deed de rest en de calorieën bleven plakken als superlijm.
Het fietsen en wandelen hielp niet veel en langzaam liet de weegschaal een nieuw record zien. Tijd voor actie dus om discipline in veel opzichten terug te winnen.
Gelukkig kwam Body Style met een geweldige oplossing door het sporten/fitnessen buiten mogelijk te maken. Daar hing ook de inspirerende oproep op een poster: Body Support!
Ik heb niet lang geaarzeld en me aangemeld bij Patricia. De eerste meting en weging liet inderdaad een nieuw PR zien en dat motiveerde uitstekend.
Elke week op het matje (lees weegschaal) komen, hielp prima en ook de eetprogramma's waren uitnodigend. Geen ingewikkelde en moeilijke recepten, maar gewoon de boodschappen van de supermarkt in de buurt. En dat alles in niet te flauwe hoeveelheden, zodat je aanvankelijk denkt dat dit het toch niet kan zijn. Zelfs tussendoor een keer zondigen, maakte niet uit.
Maar de resultaten bewezen week op week het tegendeel. Samen met het sporten was deze aanpak de voorbije 10 weken goed voor een gewichtsverlies van 9 kilo, ofwel bijna 10%.
Het is heerlijk om je gezond en fit te voelen en achteraf gezien was het eigenlijk helemaal geen zware opgave.
Ik noem deze aanpak een aanrader en wens iedereen die er aan begint net zoveel succes toe!
Jo

Zou je nog meer verhalen willen lezen over de ervaringen van verschillende deelnemers? Via onderstaande link zijn verschillende verhalen te lezen:
https://bodystyle-uden.nl/category/ervaringen
 
Wil je graag een afspraak of meer informatie? Neem contact op met Body Style of Patricia.
Body Style           0413-266722
                            info@bodystyle-uden.nl
Patricia                0616209286
                            mpdekkers@home.nl