Liane

Werkzaamheden:
BodySupport en Schoonheidssalon

Als klein meisje zat ik op ballet en paardrijden en later heb ik jaren op voetbal gezeten. Na de scheiding van mijn ouders is mijn moeder met Jaap hertrouwd. Jaap had een dansschool (Visser en ter Beek) en was 72 jaar een begrip in Amsterdam-Noord en omstreken.

Als tiener vond ik Rock ’n Roll wedstrijden super leuk, vooral de acrobatiek. In zowel de Ballroom (Hoofdklasse) als de Latin (Latin1) heb ik op het hoogste niveau van Nederland gedanst. Met de Nederlandse Danskampioenschappen 10 dansen (Ballroom en Latin) heb ik finale gedanst en Ballroom onder de 21 zat ik bij de laatste 24 van Blackpool.

Ik heb mijn dansdiploma’s gehaald en naast wedstrijden en jureren heb ik veel dansles gegeven. Niet alleen Ballroom, Latin, Rock ’n Roll, maar ook  Privelessen, Technieklessen, Argentijnse Tango, Line Dance, Tapdance, Oude Dansen en alles wat in die periode nieuw of hot was bijv. Dirty Dancing.

Toen ik wedstrijden danste kwam ik ook al in de sportschool om te trainen. In de laatste periode van mijn wedstrijddansen danste ik met William van der Bolt die nu al jaren mijn lieve man is.

Na de topsport ben ik naast dansles geven mijn 2e passie gaan uitbreiden. Als schoonheidsspecialiste heb ik een salon aan huis gehad en heb ik in een parfumerie gewerkt. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook gediplomeerd visagiste en sportmasseur en heb ik diverse trainingen op gebied van huidverzorging en massages gevolgd en dat doe ik nu nog steeds. Sinds een jaar werk ik alleen met 100% Natuurzuivere producten van Chi. Inmiddels ben ik ook Ambassadeur van Chi en geef ik regelmatig workshops in de salon of op locatie. Tevens heb ik diverse keren geëxamineerd op het roc.

Als laatste ben ik voedingscoach van BodySupport. Iets wat ik erg leuk vind om te doen. Voeding is een rode draad in mijn leven. Mijn opa en vader hebben altijd in de voeding gezeten en mijn broer is horecamanager van De Toekomst bij Ajax. Hier werd vroeger, tijdens de wedstrijdsport en nu nog steeds veel over gesproken.