Updates coronavirus

Update 25 september 2021
 

Yesss, we mogen weer!

Reserveringssysteem
Tot onze (en waarschijnlijk ook jullie) grote opluchting lijkt het einde van alle Corona maatregelen in zicht te komen.

Dit betekent dat we weer in grotere groepen mogen sporten. Daarom gaan we vanaf vrijdag 1 oktober stoppen met het reserveringssysteem. Je kunt je dan op onze oude vertrouwde manier aanmelden bij onze receptie. Je krijgt dan zoals voorheen een pasje mee dat in de les opgehaald zal worden.
Tot en met 30 september graag nog wel aanmelden via ons reserveringssysteem: 
https://bodystyleuden.i-reserve.net/Binnen sporten
Ook gaan we op 1 oktober weer volledig binnen sporten. Aangezien de herfst en winter in aantocht zijn is dat wel zo prettig. Hieronder staat het lesrooster vanaf 1 oktober.Uiteraard nogmaals onze hele hartelijke dank aan Jeroen Scheringa van DSU en al zijn medewerkers die ons deze hele periode zo’n gastvrij onderdak hebben geboden!
 
Nieuwe Spinningles
Vanaf dinsdag 5 oktober wordt er een nieuwe spinningles aan het lesrooster toegevoegd. De les wordt elke dinsdagochtend om 10.00 uur gegeven. John Scholtes zal deze les voor jullie gaan verzorgen.
Spinning is een indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Doe gerust een keer mee!

Team Body StyleUpdate 20 juli 2021

Aangepast lesrooster en openingstijden vakantieperiode

 
Beste sporters,
 
Via deze nieuwsbrief willen wij jullie informeren over het aangepaste lesrooster en openingstijden in de aankomende vakantieperiode.
 

Lesrooster

 
In het afgelopen anderhalf jaar heeft ons team - ondanks de steeds veranderende maatregelen - hard gewerkt om verschillende sportactiviteiten te kunnen blijven aanbieden. Ook nu heeft ons team weer hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jullie tijdens de vakantieperiode kunnen blijven sporten.
 
Om ook ons team de mogelijkheid te geven om op een welverdiende vakantie te gaan, geldt voor de vakantieperiode een aangepast lesrooster.

Het onderstaande lesrooster geldt van maandag 26 juli tot en met zondag 5 september:
 

 
 

Openingstijden
 

Het grootste deel van de vakantieperiode blijven de reguliere openingstijden gehanteerd. Alleen in de bouwvak zijn wij beperkt geopend.

 
 

Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie!
 
Team Body Style
Update 18 mei 2021

We gaan ook binnen weer open!

 
Goed nieuws, vanaf morgen gaan we ook binnen weer open! 

De regels van voor de lockdown blijven gelden:
 • Symptomen is niet komen;
 • De kleedkamers en douches zijn gesloten dus kleed je thuis al om;
 • De horeca blijft gesloten;
 • Mondkapjes zijn bij binnenkomst verplicht;
 • Houd 1,5 meter afstand en maak je spullen schoon na gebruik;
 • Volg de instructies op van onze instructeurs.
Registreren voor de fitness gaat zoals gewoonlijk bij binnenkomst aan de balie. De groepslessen blijven voorlopig buiten. De groepslessen gaan op basis van reservering.
Let op: maximaal twee groepslessen per persoon per week. 


Het rooster van deze week is een opstartrooster. Wij bekijken per week de mogelijkheden en afhankelijk van de vraag naar groepslessen wordt het rooster de komende tijd uitgebreid. 
Update 3 mei 2021

BRING-A-FRIEND voucher & heropening sportscholen: waar staan we nu?

De datum voor de heropening van sportscholen is helaas een week uitgesteld. We kijken ernaar uit om onze deuren weer te mogen openen op 18 Mei. 

Tot en met deze datum bieden wij verschillende outdoor sportmogelijkheden aan:
- individuele trainingen (crosstrainer of roeier in combinatie met pumpset);
- compound trainingen (krachthoek);
- groepstrainingen (les mills lessen & freestyle trainingen). 

Daarnaast hebben onze instructeurs verschillende online workouts voor jullie opgenomen. Deze zijn direct beschikbaar via de Body Style app. 


BRING-A-FRIEND voucher voor doorbetalende leden

Wij willen alle doorbetalende leden graag bedanken voor de support tijdens deze vervelende periode. Een bijzonder bedankje gaat uit naar de leden die ondanks dat ze geen gebruik maken van onze alternatieve sportmogelijkheden ons toch financieel blijven steunen. Wij willen jullie graag tegemoet komen met een BRING-A-FRIEND voucher. Vrienden en familieleden van onze trouwe leden mogen op vertoon van deze voucher 2 weken sporten. 

* 1 voucher per doorbetalend lid.
* De voucher kan vanaf deze week worden opgehaald bij de balie.
* De voucher is twee weken geldig vanaf het moment van uitgifte. 
* De vouchers kunnen worden ingeleverd tot en met 1 oktober 2021.
*  De ontvanger mag slechts van een voucher gebruik maken. Wil de ontvanger na het verlopen van de voucher verder met sporten kan een abonnement afgesloten worden. 
* De ontvanger dient de voucher bij elk bezoek aan een van onze medewerkers te laten zien.Update 30 maart 2021

Deze week: Outdoor sportmogelijkheden uitgebreid, GRATIS Voedingscoaching, nieuwe online workouts & aankondiging BRING-A-FRIEND voucher.


Kim heeft weer hard gewerkt om alle trainingen in het reserveringssysteem in te voeren. Wij vinden het belangrijk dat alle sporters de kans krijgen om aan de groepstrainingen deel te nemen. Voor de groepstrainingen geldt dus een maximum van 2 reserveringen per week. Voor de individuele en compound trainingen kunnen jullie onbeperkt inschrijven. Vanaf woensdag worden deze trainingen doordeweeks van 9:00-21:00 uur aangeboden. (Een aantal individuele trainingen is onder voorbehoud van droog weer). Kortom: de outdoor sportmogelijkheden zijn deze week weer flink uitgebreid. Kom van de bank af en kom lekker sporten in het zonnetje!

Ook hebben onze instructeurs weer een aantal online workouts voor jullie opgenomen. Deze staan op vimeo. Binnenkort zijn de online workouts direct terug te vinden in de Body Style app.


De zomer komt eraan!

Om onze sporters weer back in shape te krijgen, is de Body Support actie met twee weken verlengd. Ben jij lid van Body Style en heb jij interesse in GRATIS coaching op het gebied van voeding? Neem dan voor 15 april contact op met onze voedingscoach Patricia.
Telefoonnummer: 0616209286
 

BRING-A-FRIEND VOUCHER
SAMEN SPORTEN IS VEEL LEUKER!

Houd de aankomende tijd je mailbox goed in de gaten.  Wij willen jullie graag bedanken voor jullie steun en lieve berichtjes tijdens deze vervelende periode. Daarom ontvangen doorbetalende leden binnenkort een bring a friend voucher. Vrienden van onze leden mogen 2 weken lang gratis mee sporten.

* 1 voucher per doorbetalend lid.
* De voucher kan worden opgehaald bij de balie.
* De voucher is 2 weken geldig vanaf het moment van uitgifte.

We hopen jullie snel weer te zien!

Update19 maart 2021, 9.30 uur

Goed nieuws!
We mogen sinds afgelopen dinsdag ook als volwassene weer sporten in groepjes van 4. Uiteraard op gepaste afstand. Verder geven Rutte en de Jonge aan dat zij verwachten dat er vanaf april meer mogelijkheden zijn om ook weer binnen te sporten.

Stil zitten is geen optie! Werken aan je gezondheid is nu meer dan ooit van belang.

Iedereen, onafhankelijk van je leeftijd, kan meedoen aan de Intensity Training, RPM en Spinning, BBB (booty & core), Body Pump, Full Body en Ultimate trainingen.

Uiteraard blijft het in de buitenlucht ook nog steeds mogelijk om individueel te fitnessen. Dit kan in een van de Compound uren (krachthoek) of in een van de individuele uren (fitness en cardio). 


De voorgenoemde trainingen duren 45 minuten.De outdoortrainingen worden gegeven op onze buitensportlocatie bij DSU aan de Neutronenlaan 1.

Klik op de onderstaande link om te reserveren:
https://bodystyleuden.i-reserve.net/


Update 26 februari 2021, 15.00 uur
Thuis challenge Body Support & Lesrooster buitensport

Lesrooster buitensport
Jongvolwassenen tot 27 jaar mogen buiten in teamverband sporten.                                            
Volgens Rutte en de Jonge gaan we een redelijk normale zomer tegemoet.  Met andere woorden het wordt weer tijd om naar een fit festivallichaam toe te werken! Om dit doel te bereiken gaan onze instructeurs de volgende teamtrainingen geven:
– Booty & Core tot 27 jaar
In deze training gaan we aan de slag met oefeningen voor een strakke buik en mooie ronde billen.
– Ultimate tot 27 jaar
In deze training werken we toe naar een atletisch lichaam. 
– Intensity training tot 27
In deze training werken jullie je flink in het zweet. De doelstelling is het vetpercentage flink naar beneden krijgen. 
– Compound tot 27 jaar
We hebben de krachthoek van binnen naar buiten gehaald. We gaan gewoon weer verder waar we gebleven waren, namelijk spiermassa opbouwen en werken voor dat festivallichaam! 
Zie hier het meest recente lesrooster: Lesrooster | Body Style (bodystyle-uden.nl)


Lockdown aanbieding!
6 weken voedingsbegeleiding ter waarde van 125 euro nu voor leden GRATIS.

* Actie loopt tot 31 Maart.
* Om deel te nemen aan de actie moet het lidmaatschap geactiveerd zijn. 

Wat houdt de lockdown challenge in?
Onze voedingsdeskundige Patricia gaat jullie 6 weken lang begeleiden op het gebied van voeding. Afvallen zonder honger en zonder dieet, waarbij het hele gezin mee kan doen. Voor meer informatie over deze challenge kunnen jullie contact opnemen met Patricia.

Update 22 februari 2021, 09.00 uur
Zoals jullie weten werken wij samen met UDANCE. Aankomende week geeft Lisanne weer kidsdance lessen voor kinderen van 3-6 jaar en Hiphop dansles voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ook werken wij vanaf deze week samen met JAVD dance. Wij willen Janie en haar javdcrews van harte welkom heten. Op vrijdag zullen zij hun danslessen voort gaan zetten op het Body Style buitensportterrein. 
 
Alle kinderen en junioren die een connectie hebben met Body Style (dus: broer of zus, vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw, neef of nicht) kunnen gratis deelnemen aan deze lessen! 

Het lesrooster is te vinden op onze social media en via: https://bodystyleuden.i-reserve.net/

Update 23 januari 2021, 20.30 uurBeste sporters,
In deze mail informeren wij jullie over het buiten rooster van volgende week. Wij verzorgen op een veilige en verantwoorde manier de volgende trainingen:
- Individuele trainingen op ons buitenterrein;
- Full-body trainingen voor junioren 12-17 jaar;
- Samenwerking met UDANCE kidsdance voor kinderen 3-6 jaar en Hiphop dansles vanaf 6 jaar;
- Compound trainingen;
- Online trainingen.

Compound trainingen
Nieuw deze week zijn de compound trainingen. Voor de krachtsportliefhebbers hebben onze instructeurs gezocht naar een oplossing, zodat jullie toch op een veilige en verantwoorde manier met gewichten aan de slag kunnen. Voor deze individuele training is het vereist dat jullie de belangrijkste basisoefeningen (compound oefeningen) beheersen. In deze individuele trainingen, train je alle spiergroepen, hierbij werk je met zwaardere halters en gewichten. De totale training duurt 45 minuten. (Als je de compound oefeningen niet beheerst is het verstandiger om aan een individuele training deel te nemen. Hier werk je met een lichtere halter en halterschijven. Ook kun je tijdens deze training gebruik maken van een roeier of crosstrainer).

Hoe kunnen jullie reserveren?

Junioren vullen bij lidnummer het lidnummer in van degene die bij Body Style (dus: broer of zus, vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw, neef of nicht) sport.
Online trainingen
Hebben jullie al gebruik gemaakt van onze online trainingen? De trainingen zijn terug te vinden in onze app. Klik op het kopje ‘trainingsschema’s’. Vervolgens klik je op het kopje ‘Home workout filmpjes’. Klik vervolgens op de link van het Body Style vimeo account om de filmpjes te bekijken.

Download hier onze app:

https://bodystyle-uden.nl/nieuws/app-downloaden

We hopen jullie ook deze week weer te zien!
Met vriendelijke groet,

Team Body Style

Update 16 januari 2021, 12.30 uur

Beste sporters,

Graag willen wij ons focussen op de dingen die wel kunnen! Nu de lockdown verlengd is kunnen wij jullie tot 9 februari de volgende sportieve mogelijkheden bieden:

- Individuele trainingen op ons buitenterrein;
- Full-body training voor junioren 12-17 jaar;
- Samenwerking met UDANCE kidsdance voor kinderen 3-6 jaar en Hiphop dansles vanaf 6 jaar;
- Online trainingen

Individuele trainingen op ons buitenterrein
Ook volgende week kunnen jullie reserveren voor individuele trainingen op ons buitenterrein. Deze trainingen duren 45 minuten. Al onze leden (ook junioren) kunnen aan deze trainingen deelnemen.
Elke trainingsplek is voorzien van een step, een halter, halterschijven en een trainingsschema (voor mannen en voor vrouwen), een roeier of een crosstrainer. Nieuw deze week is dat jullie ook gebruik kunnen maken van dumbells 8 t/m 18 kg. De trainingsschema's zijn slechts een voorbeeld. Jullie kunnen er ook voor kiezen om de gehele 45 minuten te gebruiken voor een cardio training. 

Full-body training voor junioren 12-17 jaar
Aankomende week wordt ook weer een full-body training voor junioren (12-17 jaar) verzorgd. Onder begeleiding van professionele instructeurs worden de belangrijkste basisoefeningen (compound oefeningen) aangeleerd. Met andere woorden hier leer je de basis van fitness. De full- body training heeft niets met muziek of snelheid te maken. 

Samenwerking met UDANCE kidsdance voor kinderen 3-6 jaar en Hiphop dansles vanaf 6 jaar
Deze week zijn wij een samenwerking aangegaan met UDANCE. Zij zullen hun lessen voortzetten op onze buitensportlocatie. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd in beweging blijft. Daarom mogen alle kinderen en junioren die een connectie hebben met Body Style (dus: broer of zus, vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw, neef of nicht) gratis deelnemen aan deze lessen. 

Hoe kunnen jullie reserveren?

Junioren vullen bij lidnummer het lidnummer in van degene die bij Body Style (dus: broer of zus, vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw, neef of nicht) sport.
Online trainingen
Hebben jullie al gebruik gemaakt van onze online trainingen? De trainingen zijn terug te vinden in onze app. Klik op het kopje ‘trainingsschema’s’. Vervolgens klik je op het kopje ‘Home workout filmpjes’. Klik vervolgens op de link van het Body Style vimeo account om de filmpjes te bekijken.

Download hier onze app:

https://bodystyle-uden.nl/nieuws/app-downloaden

We hopen jullie snel weer live te zien!
Met vriendelijke groet,

Team Body Style


Update 8 januari 2021, 21.00 uur
Beste sporters,

Ook volgende week kunnen jullie reserveren voor individuele trainingen op ons buitenterrein. Deze trainingen duren 45 minuten. Al onze leden (ook junioren) kunnen aan deze trainingen deelnemen.

Elke trainingsplek is voorzien van een step, een halter, halterschijven en een trainingsschema (voor mannen en voor vrouwen). Ook kunnen jullie sinds deze week gebruik maken van een roeier of crosstrainer. De trainingsschema's zijn slechts een voorbeeld. Jullie kunnen er ook voor kiezen om de gehele 45 minuten te gebruiken voor een cardio training.

Aankomende week worden ook weer full-body trainingen voor junioren (12-17) verzorgd. Onder begeleiding van professionele instructeurs worden de belangrijkste basisoefeningen (compound oefeningen) aangeleerd. Met andere woorden hier leer je de basis van fitness. De full-body training heeft niets met muziek of snelheid te maken.

We hopen jullie snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,
Team Body Style


Update 29 december 17.00 uur

Beste sporters,

Wij hopen dat jullie, ondanks alle maatregelen, prettige kerstdagen hebben gevierd. In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat wij vanaf deze week alternatieve vormen van sport aanbieden. Wij denken hier goed geslaagd in te zijn. Wij bieden zowel online lessen aan als trainingen op ons buitensportterrein (individuele trainingen voor volwassenen en trainingen voor  junioren) aan.

Welke veiligheidsvoorschriften gelden voor het deelnemen aan buitensporten
 Om het buitensporten op een veilige manier vorm te geven hebben wij hard gewerkt aan een programma dat aan alle richtlijnen voldoet. We verzoeken jullie dan ook met klem om je eigen verantwoordelijkheid te dragen en je aan de gestelde regels te houden. De spelregels zijn als volgt:
Algemene regels RIVM

 • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende symptomen hebt gehad: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus;
 • Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld;
 • Houd altijd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand. Ook tijdens het sporten! Deze afstand wordt gewaarborgd door de aangegeven routing te volgen op het buitensportterrein;
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
 • Vermijd het aanraken van je gezicht.
Voor het sporten
 • Deelname aan het buitensporten kan alleen op basis van een reservering;
 • Was je handen met water en zeep voor en na het bezoek van Body Style Buiten;
 • Tijdens deze fase is Body Style gesloten voor publiek, er wordt alleen buiten gesport;
 • Kleed je dus thuis om. De kleedruimtes en lockers zijn gesloten;
 • Ga voorafgaand thuis naar het toilet. De sanitaire voorzieningen zijn gesloten;
 • Neem eigen drinken mee. Er wordt geen drank verkocht;
 • LET OP: EEN HANDDOEK IS VERPLICHT! Zonder handdoek geen toegang;
 • Jullie kunnen de auto parkeren op de vaste parkeerplaats bij Body Style. Jullie kunnen de fietsen plaatsen in de fietsenstalling bij Body Style. Dus niet op het terrein van D.S.U. Let op, we zijn hier te gast;
 • Kom niet veel eerder dan het gereserveerde tijdstip op de accommodatie.
 • Wees wel op tijd. Als je te laat bent kun je niet meer deelnemen aan de les.
Tijdens en na het sporten
 • Bij elke trainingsplek staat een schoonmandje met schoonmaakmiddel en een doekje. Bij het verlaten van je trainingsplek maken jullie alles schoon en laten jullie geen spullen achter.
 • Volg de aanwijzingen van de instructeurs op. Er is geen ruimte voor discussie.
 • Verlaat direct na het sporten de accommodatie! Dit gebeurt onder begeleiding van de instructeur
Reserveren
Om iedere sporter een gelijke kans te geven om aan de lessen deel te nemen, kun je slechts 2 reserveringen per week maken. Alle lessen tellen als reservering. Jullie kunnen vanaf 7 dagen van tevoren een reservering maken. 
Hoe kunnen jullie reserveren?

Junioren vullen bij lidnummer het lidnummer in van degene die bij Body Style (dus: broer of zus, vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw, neef of nicht) sport.

Online trainingen
Onze instructeurs hebben een aantal thuis trainingen opgenomen. In de komende weken worden hier trainingen aan toegevoegd. De trainingen zijn terug te vinden in onze app. Klik op het kopje ‘trainingsschema’s’. Vervolgens klik je op het kopje ‘Home workout filmpjes’. Klik vervolgens op de link van het Body Style vimeo account om de filmpjes te bekijken.
Download hier onze app:
https://bodystyle-uden.nl/nieuws/app-downloaden

Abonnementen
Nadat wij in het voorjaar de abonnementen bevroren hadden, hebben wij heel veel hartverwarmende reacties van jullie ontvangen dat jullie het daar niet mee eens waren. Veel sporters gaven aan blij te zijn met de geboden alternatieven: online trainingen en het buitensporten. Ook gaven veel sporters aan dat zij het belangrijk vonden dat Body Style blijft voortbestaan en dat zij daar graag contributie voor betaalden. Om deze reden hebben wij besloten vooralsnog de contributie te laten doorlopen. Hierbij gaan wij uit van het oude bedrag van voor de prijsverhoging.
Uit het oogpunt van klantvriendelijkheid willen wij wel de mogelijkheid tot bevriezen aanbieden. Iedereen wordt hard geraakt door de coronacrisis. Als je het abonnementsgeld niet kan missen dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.
Bevriezen houdt in dat jullie het abonnement per direct kunnen pauzeren en dat wij tot nader order niet incasseren. De einddatum van het  abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Sporters die van deze mogelijkheid gebruik willen maken kunnen een mail sturen naar: receptie-bodystyle-uden@outlook.com. We hopen wel dat jullie realiseren wat de gevolgen hiervan zijn en daarom terughoudend en redelijk omgaan met het gebruik van deze mogelijkheid.

Koop lokaal
Verder zouden wij jullie willen vragen: ondersteun de lokale detailhandel, horeca en dienstverleners. Wees loyaal en koop lokaal. Het zou toch eeuwig zonde zijn als we door de Coronacrisis alleen nog de grote ketens en webshop giganten overhouden?
Wij danken jullie voor jullie begrip en loyaliteit. Wij wensen jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en een beter 2021. Samen sterk het nieuwe jaar in!

Met vriendelijke groet,
Team Body Style