Voeding

Binnen Body Style is er de mogelijkheid om begeleiding te krijgen met voeding. Hierbij wordt gewerkt met het programma van Body Support.

SLIMMER BEZIG MET BODY SUPPORT
Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.
Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

VOOR WIE IS BODY SUPPORT?
Voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. Als je wilt afvallen dan is Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk gemakkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord wat aan te komen? Met op maat gemaakte eetschema’s is ook dit haalbaar.

WAT IS ER ZO ANDERS AAN BODY SUPPORT?
Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen, daarvoor heb je ook jouw persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.
Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met je coach een duidelijk doel en werk daar naar toe. Afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Ga opzoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet maar vind een nieuwe ‘lifestyle’. Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.

SUCCESVERHALEN
Er zijn al veel mensen die door middel van Body Support hun doelen hebben bereikt. Via onderstaande link zijn verschillende verhalen te lezen:
https://bodystyle-uden.nl/category/ervaringen

Meer informatie of een afspraak? Vul onderstaande formulier in.
                                                                                            

http://www.bodysupport.nl/     

Meer informatie?