Waarom past Body Style bij jou?

Een gemoedelijke sfeer. Gezelligheid. Oprecht geïnteresseerde medewerkers. Gepassioneerde fitness- en groepsles-instructeurs. Het zijn een paar unieke kenmerken van onze sportschool. Body Style is al sinds 1996 een sportschool waar iedereen vanaf 15 jaar welkom is om te sporten. Wat jouw doel ook is: afvallen, meer spieren ontwikkelen of gewoon lekker in je vel zitten. Wij helpen jou graag om dit te bereiken.

Geen patsergedrag
Op onze sportschool hoef jij niet bang te zijn voor patsergedrag. Want dat wordt bij ons niet getolereerd. Daardoor voelen ook vrouwen zich in onze fitnesszaal op hun gemak. En wil je liever een groepsles volgen? Dan hebben wij met ruim 50 groepslessen in de week genoeg mogelijkheden. Zowel in de ochtend als ‘s avonds. Voor ieder is wat wils. En heb je geen idee wat je leuk vindt om te doen? Ook dan kunnen onze medewerkers jou goed hierbij adviseren.

Goede begeleiding
Ben je nieuw, dan word je goed begeleid. Je krijgt een Bodyscan zodat je weet waar je staat. Wil je fitnessen, dan krijg je meteen een goed trainingschema dat past bij jouw huidige conditie en jouw lichaam. Wij vinden het belangrijk dat je goed en veilig traint. Of je nou 15 of 75 jaar bent. Dat maakt voor ons niet uit. Iedereen krijgt de juiste aandacht.

Sporten is niet altijd gemakkelijk
Wij weten dat sporten niet voor iedereen zo gemakkelijk is. Daarom doen wij ons best om jou zoveel mogelijk op je gemak te stellen. Daarnaast kijken wij wat jij écht leuk vindt om te doen. Hoe leuker je sporten vindt, hoe groter de kans is dat je blijft sporten. Zo ga jij echt jouw fitnessdoelen halen. En is de kans kleiner dat je na een paar weken of maanden ontmoedigt raakt en stopt met sporten.

De kosten
Nu denk je misschien. Een abonnement bij zo’n fijne sportschool en met zoveel begeleiding, dat is vast duur. Niet dus. Al voor 24,95 per maand kun je bij ons onbeperkt fitnessen. En nee, bij ons betaal je niet per 4 weken. Voor slechts 6 euro extra per maand kun je groepslessen volgen. En wil je ook nog eens genieten van de sauna of onze Turkse stoomcabine? Dan betaal je slechts 3 euro extra bovenop je fitnessabonnement.

Heb jij al zin om te starten met sporten? Kom dan gerust eens binnenlopen (Protonenlaan 1 in Uden) of volg een gratis proefles. Je kunt ons bellen op 0413 266 722. Tot binnenkort!